Koite Health samarbejder med italiensk gigant inden for tandimplantater

Koite Health samarbejder med italiensk gigant inden for tandimplantater

Det finske sundhedsteknologiselskab Koite Health har underskrevet en distributionsaftale med Megagen Italia, en distributør af højkvalitets tandimplantater og kirurgiske instrumenter. Som en del af det nye samarbejde delte virksomhederne en stand ved Expodental Meeting i Rimini, Italien. Arrangementet fandt sted mellem 18. og 20. maj 2023.

Det globale marked for tandimplantater vokser hurtigt på grund af den stigende forekomst af orale sygdomme, den aldrende befolkning og den hurtige udvikling af tandimplantater.

Ifølge Federico Annoni , administrerende direktør for Megagen Italia, vokser markedet for tandimplantater også stærkt i Italien, på grund af den hurtigt aldrende befolkning og det faktum, at mange italienere forsømmer deres mundsundhed.

God mundhygiejne er afgørende for at opretholde sundheden for tandimplantater. Omhyggelig mundhygiejne kombineret med regelmæssig brug af Lumoral kan være en afgørende faktor for at forebygge paradentose og peri-implantitis.

Megagen Italia ser Koite Heath som en fremragende partner, fordi Lumoral-behandlingen er en innovativ måde at forbedre mundhygiejnen og forebygge mundinfektioner.

Annoni mener, at Lumoral bringer mange fordele for implantatpatienter: Behandlingen hjælper med at bevare mangfoldigheden af ​​den orale bakterieflora, samtidig med at den reducerer mængden af ​​plakbakterier i munden, der forårsager tandkødssygdomme. Samtidig behandler og forebygger Lumoral effektivt paradentose og peri-implantitis.

- Vi mener, at det ville være en glimrende idé for tandlæger at tilbyde Lumoral til alle deres implantatpatienter. Dette ville gøre det muligt for deres patienter at forbedre deres mundhygiejne og dermed forhindre opståen af ​​peri-implantitis og hjælpe med at holde deres implantater sunde.

Ifølge Annoni vil Megagen Italia deltage i det kommende Expodental Meeting i Rimini, Italien, med to stande.

- Den ene af disse vil udelukkende være dedikeret til Megagens produkter og den anden udelukkende til Lumoral, hvor to af vores eksperter vil være til stede, siger Annoni.

Lumoral-apparatet er nemt at bruge regelmæssigt, og metoden hjælper med at opretholde en bedre mundhygiejne.

- Den er velegnet til patienter, der lider af alvorlige infektioner som peri-implantitis og paradentose, men også til dem, der ikke har alvorlige tandkødssygdomme, men ønsker at bevare og fremme mundsundheden.

- Vi tror på, at Lumoral kan blive den næste "store ting" på markedet for mundsundhed, som vil forbedre den italienske befolknings mundsundhed og samtidig være med til at spare omkostninger i det offentlige sundhedsvæsen.

***

FAKTA om implantater og implantatmarkedet 

  • Omkring 100 millioner implantater er indtil videre blevet installeret i munden på patienter verden over. Cirka 10 millioner nye tandimplantater installeres årligt.
  • Peri-implantitis er en alvorlig tandkødssygdom, der påvirker implantaternes velbefindende og, hvis den ikke behandles, kan føre til implantattab. Selvom succesraten for implantatbehandlinger generelt er god, tabes et implantat i gennemsnit hvert fjerde minut. Det svarer til cirka 140.000 tabte implantater om året.
  • Omkring 50 % af implantatpatienter udvikler peri-implantitis over tid. Cirka en tredjedel af alle implantatpatienter udvikler klinisk manifest peri-implantitis.
Hos Lumoral har vi 30 dages returret Hos Lumoral har vi 30 dages returret