Kundehistorie: Lumoral hjalp Greta med at overvinde tandtab

Kundehistorie: Lumoral hjalp Greta med at overvinde tandtab

Betændelser i munden er almindelige og i mange tilfælde symptomfrie og kan i værste fald føre til tandtab. Greta, 58, lider af diabetes og led af tandtab. Heldigvis fandt hun Lumoral-metoden til at understøtte hendes mundhygiejne. Lumoral reddede Gretas smil. 

Greta, 58, lider af type 2-diabetes. Hendes sygdom debuterede for flere år siden på trods af at hun levede et normalt, sundt liv.

- Da jeg fik konstateret diabetes, informerede min læge mig om kommende medicin. Derudover fik jeg kostråd af en diætist. Desværre fik jeg ingen information om, hvordan min diabetes påvirker mundsundheden, siger Greta.

Hyperglykæmi, med andre ord forhøjet blodsukker, som giver mundtørhed, øger risikoen for caries og kan endda tredoble risikoen for at lide af paradentose.

Greta led af akut paradentose med tandtab til følge. Heldigvis mødte Greta en tandlæge, som informerede hende om sammenhængen mellem diabetes og paradentose. 

En behandlingsplan blev påbegyndt for at modvirke tandtab og minimere sygdommens indvirkning på det generelle helbred. Greta bruger både en elektrisk tandbørste og en mellemrumsbørste. I sommeren 2020 opdagede hun også Lumoral-metoden, som havde stor indflydelse på hendes generelle helbred.

Enkel hverdagsrutine

Lumoral-behandlingen er ifølge Greta nem at bruge. I dag er Lumoral en del af hendes hverdag.

Først skyller hun munden med Lumorinse mundskyl i et minut. Lumorinse indeholder et fotoaktivt stof, der hæfter på pladen på tandoverfladen. Behandlingens antibakterielle effekt aktiveres, når stoffet kommer i kontakt med det integrerede lys fra Lumoral-mundstykket, som derefter placeres i munden.

- Jeg sidder behageligt i ti minutter og lader lyset virke. Det kræver virkelig ikke mere end det, griner Greta.

Du kan se tv, læse en bog, meditere – eller hvorfor ikke støvsuge! Batteriet er nemt at putte i lommen og have med sig. 

Mundsundhed går hånd i hånd med generel sundhed

Greta håber, at flere mennesker ville indse vigtigheden af ​​god mundsundhed og den enorme indvirkning, det har på vores generelle sundhed.

- Jeg vil opfordre folk til at tjekke deres mundsundhed og prøve nye behandlinger som Lumoral. Efter blot et par måneder var min mundsundhed forbløffende meget bedre, da jeg begyndte at bruge Lumoral. Jeg led af både plak og tandkødsbetændelse. Nu er betændelsen aftaget, plakken er forsvundet, og tandkødet og tænderne føles rigtig rene, siger Greta.

- Hvis du har mulighed for at påvirke din mundsundhed og generelle sundhed på en enkel og positiv måde, hvorfor ville du så ikke  gøre det, undrer Greta og smiler bredt.

Hos Lumoral har vi 30 dages returret Hos Lumoral har vi 30 dages returret