Lumoral hjælper med at bekæmpe paradentose

Lumoral hjælper med at bekæmpe paradentose

På en tandklinik i Stockholm har en 78-årig mand med vaskulær demens oplevet en bemærkelsesværdig forbedring. Med teknologien fra Lumoral er hans svære paradentose blevet behandlet effektivt. Dyk ned i denne inspirerende historie og se, hvordan moderne tandpleje er ved at ændre liv!

Tandlægen Katherina Trujillo bruger Lumoral til at tilbyde sine patienter den bedste optimale mundsundhed. Lumorals antibakterielle metode fjerner effektivt skadelige bakterier i munden og behandler også de fremskredne stadier af tandkødssygdomme og forebygger caries.

Selvom Lumoral giver fremragende resultater hos alle patienter, overraskede ét tilfælde selv Katherina -  en meget erfaren tandlæge med over 25 års erfaring inden for området. Resultaterne var så signifikante, at de blev offentliggjort som en case-rapport i det videnskabelige tidsskrift, Dentistry Journal.

Katherinas patient i undersøgelsen er en 78-årig svensk mand med vaskulær demens. Patienten har svært ved at passe sine tænder på egen hånd, og hjælp fra et familiemedlem er derfor nødvendig for, at han kan opretholde en daglig tandplejerutine.

Undersøgelsen viste, at manden havde alvorlig paradentose, som førte til tab af syv tænder, da undersøgelsesperioden begyndte i april 2021 (Figur 1).

 Figur 1: Patientens tilstand den 26. april 2021, før behandlingen med Lumoral begyndte. Den hvide streg repræsenterer det kliniske tilknytningsniveau af tænderne, og den blå farve repræsenterer den inficerede parodontale lomme. De røde prikker bløder fra tandkødet under tandrensning.

Lumoral understøtter og forbedrer patienternes mundsundhed

Patienten i undersøgelsen blev henvist til en tandplejer, men manglende egenomsorg efter behandlingen resulterede kun i en midlertidig bedring. I december 2021 anbefalede Katherina brugen af ​​Lumoral som en støttende behandling til sin patient. Patienten modtog Lumoral antibakteriel aPDT lysterapi i en periode på 5 måneder hver dag.

Lumorals hjemmebehandlingsmetode forbedrede patientens mundhygiejne, hvilket resulterede i en dramatisk forbedring af hans mundsundhed. Antallet af dybe tandkødslommer faldt fra 43 til én. Det kliniske tilknytningsniveau af tænderne forbedredes også betydeligt.

Genopretningen fra stadium IV ustabil parodontal sygdom i løbet af den 13-måneders opfølgningsperiode var fremragende. Mundhygiejnen blev markant forbedret, og antallet af inficerede lommer blev væsentligt reduceret. Derudover blev det kliniske tilknytningsniveau forbedret. Der var kun én inficeret parodontallomme tilbage, og det kan i det mindste delvist skyldes okklusalt traume, påpeger forskerne (figur 2).

Figur 2: Patientens tilstand efter opfølgningsperioden den 25. maj 2022.

Lumorinse kan bruges regelmæssigt

Lumoral-metoden består af to komponenter: et mundskyl (Lumorinse) og et mundstykke (Lumoral). Mundskylningen hæfter på tandplak og bliver antibakteriel, når den aktiveres med lys.

Den antibakterielle virkning retter sig mod bakterier på overfladen af ​​tænderne og tandkødskanten og behandler og forebygger mundsygdomme uden at påvirke den normale bakterieflora i munden negativt.

Resultaterne viser tydeligt, at Lumoral er et fremragende supplement til en normal mundhygiejnerutine til behandling af kroniske tandkødssygdomme og tandkødsbetændelse. Det hjælper også med at forhindre huller i tænderne og dårlig ånde eller halitosis.

Hvis du selv bemærker blødning fra tandkødet, rødme og/eller hævelse af tandkødet, eller du mærker en dårlig smag eller lugt i munden, anbefales brugen af ​​Lumoral af tandlæger som Katerina Trujillo. 

Tandlæge Katherina Trujillo i Stockholm.

Læs mere: https://lumoral.dk/blogs/eksperiment/det-er-aldrig-for-sent-at-forbedre-din-mundsundhed

 

Referencer:

  1. Trujiilo et al: "Gentagen daglig brug af dobbeltlys antibakteriel fotodynamisk terapi ved periodontal sygdom - en sagsrapport". Dentistry Journal, 2022.  https://doi.org/10.3390/dj10090163
  2. Nikinmaa et al: "Indocyanin grøn-assisteret og LED-lys-aktiveret antibakteriel fotodynamisk terapi reducerer tandplak." Dentistry Journal, 2021. https://doi.org/10.3390/dj9050052 

Hos Lumoral har vi 30 dages returret Hos Lumoral har vi 30 dages returret