Roomchang Dental Hospital, en top international destination for tandpleje, anbefaler Lumoral til sine patienter

Roomchang Dental Hospital, en top international destination for tandpleje, anbefaler Lumoral til sine patienter

Roomchang Dental Hospital i Phnom Penh, Cambodia tilbyder tandpleje af højeste kvalitet til overkommelige priser til patienter fra nær og fjern. Som den første klinik i Asien er Roomchang begyndt at bruge Lumoral til sine patienter. Lumoral behandling er en ny tilgang til at forbedre oral hjemmepleje. Metoden hjælper med at holde caries i skak, mens den forbedrer resultaterne af paradentose og peri-implantatpleje. 

Fremragende kundepleje er Roomchangs vigtigste mission, og klinikken har været på forkant med at introducere de mest effektive moderne behandlingsmetoder. Siden starten i 1996 er Roomchang vokset til en af ​​de største private tandlægepraksis i Sydøstasien. Det har mere end 3.400 kvadratmeter gulvareal i sin hovedhospitalsbygning og fem filialer i Phnom Penh. Roomchang tilbyder patienter en række forskellige tandbehandlinger af høj kvalitet, på niveau med de bedste standarder i verden. Disse omfatter behandlinger til implantat-tandpleje, fuld oral rekonstruktion, ortodonti, kosmetisk tandpleje og kæbekirurgi.

- Alle vores tandlæger er internationalt kvalificerede fagfolk, som er blevet uddannet over hele verden. Med stor erfaring og regelmæssig deltagelse i efteruddannelse, workshops og internationale tandlægekonferencer kan patienterne være sikre på, at vores ekspertise er up-to-date, og at de altid får en fremragende kvalitetsbehandling, siger Dr. Tith Hong Yoeu , grundlægger og direktør for Roomchang Dental Hospital.

Roomchang har mere end 200 ansatte og yder tandpleje til tusindvis af patienter hver måned. Dets centraliserede dentallaboratorium er udstyret med den nyeste digitale teknologi fra Tyskland, herunder CAD-CAM 3D-scanning og fejlfri fræsning. Alle produkter, materialer og udstyr, der bruges af Roomchang, er fremstillet i USA, Japan eller Europa og er CE-, TUV- og FDA-godkendte.

Dr. Tith bemærker, at konsekvent uddannelse og træning sikrer, at tandplejens standard er høj hos Roomchang. For tandlægeturister har Roomchang erfaring med at arrangere alt fra behandlingsplaner og lægebesøg til lufthavnsafhentning og hotelovernatning for deres patienter.

- Vi er klar over, at de fleste af vores internationale patienter vælger os, fordi vi tilbyder tandpleje af højeste kvalitet til overkommelige priser. Sammenlignet med tandbehandlingspriser i Australien, USA eller andre asiatiske lande kan du forvente at spare op til 70 % på udgifterne til tandbehandling uden at gå på kompromis med kvaliteten, tilføjer han.

Implantatdesign i topkvalitet og særlig opmærksomhed på mundhygiejne i hjemmet garanterer langsigtede resultater

Dr. Tith Hong Yoeu dimitterede som doktor i tandkirurgi ved det odontologiske fakultet ved University of Health Sciences i Cambodia i 2005 og en Master of Science i Oral Implantology fra Goethe Frankfurt University. Hos Roomchang er han leder af mundkirurgi og implantologi og har mange års erfaring med speciale i tandimplantatbehandlinger. 

Oral implantologi er en af ​​de hurtigst voksende videnskaber inden for tandpleje. Efterhånden som mennesker bliver ældre, stiger antallet af nødvendige implantater. Implantater placeres også i patienter, der er blevet behandlet for paradentose. Dette kan være en udfordring for implantaternes overlevelsesrate, fordi placeringen kræver en sund knoglestruktur og sundt tandkød.

Dr. Tith bemærker, at kvalitetsmaterialer er en vigtig del af en tandbehandling af høj kvalitet, især ved fastgørelse af tandimplantater.

- En vigtig faktor at overveje, når du vælger et implantat, er stabilitet. Mange billigere implantatsystemer holder ikke godt fast i knoglen og kan give alvorlige problemer i fremtiden. Hvis der er nogen mikrobevægelse mellem implantatet og knoglen, vil dette forårsage knogle- og tandkødsnedbrydning. Derfor bruger vi kun tyske tandimplantater (Myplant ll), som er velkendte for at eliminere dette problem.

Derudover er vedligeholdelsesbehandling en forudsætning for gode resultater i implantatbehandling, siger Dr. Tiende.

Når du først har fået et implantat, forsvinder risikoen for at udvikle tandkødssygdomme ikke. Uden ordentlig pleje kan du udvikle peri-implantitis - en form for tandkødssygdom, der rammer mennesker med implantater. Peri-implantitis opstår, når bakterier opbygges og påvirker tandkødsvæv og knogler omkring et tandimplantat.

- Det er her behovet for Lumoral-behandling hos patienter kommer ind, konstaterer han.

Lumoral bidrager til at fremme en god mundsundhed og vellykkede tandbehandlinger

Lumoral er et banebrydende medicinsk teknologiprodukt designet til at forbedre mundhygiejnen og øge mundsundheden. Lumoral tilbyder anti-inflammatorisk behandling til patienter i forskellige patientgrupper – også dem med svære at behandle orale sygdomme som svære tandkødssygdomme og paradentose. Lumoral-metoden er videnskabeligt bevist at være den bedste hjemmeplejebehandling til rådighed for parodontale patienter og implantatvedligeholdelse.

- Vi fastholder en succesrate på over 99,9 % med vores implantatcases, som langt overgår den internationale standard. Denne succes er baseret på et stærkt partnerskab mellem et strålende implantatdesign fra professor Nentwig og ekspertisen og træningen af ​​vores teams på Goethe Universitet og Roomchang, siger Dr. Tiende.

- Ved at anbefale Lumoral-metoden til vores patienter, kan vi være med til at sikre, at de har den bedst mulige daglige mundplejerutine derhjemme, hvilket er med til at understøtte deres mundsundhed og langsigtede implantatrekonstruktion.

Dr. Tith Hong Yoeu , grundlægger og direktør for Roomchang Dental Hospital.

Hos Lumoral har vi 30 dages returret Hos Lumoral har vi 30 dages returret