Retningslinjer for Lumoral behandling

Lumoral til selvpleje af tandkødsbetændelse og paradentose

Lumoral-behandlingen reducerer mængden af ​​sygdomsfremkaldende bakterier i munden og bidrager dermed til behandlingen af ​​tandkødsbetændelse. Udviklingen af ​​paradentose forhindres, når betændelse i tandkødet behandles med Lumoral.

For patienter med paradentose kan Lumoral-behandlingen bremse udviklingen af ​​sygdommen. Lumoral bør bruges som supplement til professionel tandpleje og daglig rengøring af tænder og mund. Lumoral-behandlingen eliminerer de bakterier i munden, der forårsager paradentose.

 

Sådan bruges Lumoral

Lumoral-metoden er beregnet til hjemmebrug. Behandlingen tager kun 11 minutter og foregår i tre enkle trin inden rensning af tænder og mellemrum.

Skyl munden med Lumorinse med myntesmag i et minut. Det lysaktiverede farvestof i mundskylningen klæber til overfladen af ​​plak.

  • Læg mundskinnen i munden i 10 minutter. Det integrerede lys aktiverer farvestoffet i mundskylningen, hvilket igangsætter behandlingens antibakterielle virkning.
  • Børst dine tænder med omhu. Mikroskopiske plak, der har sat sig på tandoverfladen og tandkødet, kan nu nemt børstes væk.

Du kan mærke forskel på renlighed allerede efter første behandling. I forebyggende øjemed opnås de bedste resultater med to behandlinger om ugen. Hvis du har problemer med din mundsundhed, så kontakt din tandlæge for en tilpasset behandlingsplan.

 

Anbefalet anvendelse

Forebyggende - Anvend mindst to gange om ugen.

Ved øget risiko for caries · tandkødsbetændelse · tandsten · dårlig ånde

Behandling - Anvend en gang om dagen.

Caries · tandkødsbetændelse · rigelig tandstensdannelse · periimplantat mucositis · fremskreden paradentose

Intensiv behandling - Anvend to gange dagligt i 2-4 uger.

Svær tandkødsbetændelse · svær paradentose · svær peri-implantat mucositis

Forebyggende mundpleje er den mest effektive måde at bekæmpe oral sygdom på. Hvis du har haft symptomer eller fået konstateret mundsygdom forårsaget af bakterier, anbefaler vi, at du kontakter din tandlæge for en behandlingsplan med Lumoral.