Sådan virker Lumoral

"Jeg bruger det selv, og jeg anbefaler det stort set til alle mine patienter."

Lumoral® overgår alle andre antibakterielle behandlinger til biofilmkontrol

Den Lumorale Metode

Lumoral® er baseret på et LED-lys med to bølgelængder, som aktiverer Lumorinse® (exocellulært) og bakterieporfyriner (endocellulært), hvilket resulterer i dannelsen af ​​reaktive oxygenarter (ROS). ROS og varme inducerer en række fotokemiske og biologiske hændelser, der forårsager irreversibel inaktivering, der fører til uønskede bakteriers død.

 

Fotosensibilisatoren i Lumorinse mundskylning er indocyaningrøn (ICG). ICG er et farvemolekyle, som har fået FDA-godkendelse i 1959. Siden er det blevet brugt i adskillige medicinske løsninger - for eksempel til hjertevolumen eller leverfunktionsovervågning. I disse opløsninger administreres det intravenøst.

Rødt lys Nær-infrarødt lys reagerer med den grønne sensibilisator: reaktionen bremser bakteriens cellemembran. Vores egne immunceller, der kan omgive og dræbe mikroorganismer, bruger samme metode til at beskytte vores krop mod skadelige patogener.

Antibakterielle Blue Light-bakterieceller indeholder naturligt forekommende porphyriner og flaviner. Blåt lys reagerer med disse molekyler inde i bakterieceller på lignende måde. Bakteriecellerne ødelægges både inde og ude. De er ikke i stand til at udvikle en resistens over for metoden. Den kombinerede brug af Lumorals fotodynamiske terapi og antibakterielt blåt lys har vist sig at være meget effektiv mod skadelige orale bakterier, og der udvikles ingen bakteriel resistens mod deres samtidige brug, selv ved gentagen brug.

 

Lumorinse

Indocyaningrønt (ICG) fotoenziter, der bruges i Lumorinse, blev udviklet i 1940'erne og testet i 1950'erne på Mayo Clinic til brug i humanmedicin af I.J. Fox. ICG er blevet godkendt af FDA i 1959, og omkring 3.000 videnskabelige artikler om ICG er blevet offentliggjort verden over.

ICG blev oprindeligt primært brugt i leverfunktionsdiagnostik og senere i kardiologi. I 1960'erne blev det brugt til at bestemme renal blodgennemstrømning. ICG er også blevet brugt til forskning og diagnosticering af subretinale processer i øjet.

Lumoral® introducerer for allerførste gang ICG til den orale sundhedsbehandling. Væsken har en afgørende del af Lumoral® behandlingsprocessen på grund af dens ekstraordinære optiske egenskaber.

 

Banebrydende design

Lumoral® mundstykke Lumoral® giver samtidig 405 nm antibakterielt blåt lys og antibakteriel fotodynamisk terapi (aPDT) 810 nm nær-infrarødt (NIR) LED-lys i mundbeskytterform. Med 10 min og 30 J/cm2 strålingseksponering.

Patenteret LED-lysteknologi Inde i mundstykket er 48 specialfremstillede LED-lyskilder med nøje udvalgte bølgelængder. Dobbeltsidet placering af LED'erne på krumningen af ​​metalhuset sikrer, at lyset rettes til de rigtige steder.

Termisk ledende krop Det lysaktiverede ICG frigiver ca. 85 % af den absorberede energi som varme, og 15 % af energien overføres som reaktive oxygenarter, hvis der er ilt til rådighed. Den termiske effekt anses for at være en del af den antibakterielle handling, beskrevet som fototermisk antibakteriel virkning. Lumoral speciel termisk ledende krop hjælper med at regulere varmen og sprede den jævnt.