Historien om Lumoral

Mundsundhed og kroppens generelle sundhed går hånd i hånd. Det er grundlaget for udviklingen af ​​Lumoral.

Lumoral er det første produkt i verden, der tilbyder aPDT antibakteriel tandpleje i hjemmet. Den unikke rensemetode af tænder og tandkød viser ifølge undersøgelser, at 99,99 % af de sygdomsfremkaldende bakterier i munden er elimineret, hvilket resulterer i ekstremt rene og smukke tænder.


Lumoral-metoden blev opfundet i 2016, da hjertelæge Tommi Pätilä på New Children's Hospital i Helsinki fik en genial idé. Pätilä arbejder på børnehospitalet med hjertekirurgi og forskning. I forbindelse med forskning i gentransplantation af hjertestamceller opdagede Pätiläs team, at indocyaningrøn, som aktiveres ved en vis bølgelængde af lys, fjerner bakterier. Pätilä kom så med ideen om at bruge metoden i tandplejen, da der er påvist en stærk sammenhæng mellem mundsundhed og generel sundhed.

En anerkendt gruppe af videnskabsmænd og ingeniører begyndte, hvad der blev begyndelsen på produktudviklingen af ​​Lumoral. Inden længe sluttede flere ingeniører, tandlæger og prominente personer inden for medicinsk teknologi sig til gruppen, og Koite Health Oy blev grundlagt.

 

Bedre generel sundhed og reducerede udgifter

Koite Health forsker i og udvikler nye innovative metoder inden for tandpleje for at optimere menneskers sundhed og livskvalitet.

Sygdomme forårsaget af bakterier i munden er et væsentligt folkesundhedsproblem og har dermed også en omfattende økonomisk udfordring. Behovet for nye innovationer inden for oral sundhedspleje er stort, især når det kommer til egenomsorg. Ved at tilbyde nye løsninger til både sundhedspersonale og patienter ønsker vi at bidrage til reducerede sundhedsudgifter på nationalt plan.

Vi ønsker at bidrage til et reduceret brug af antibiotika og samtidig bidrage med løsninger til at modvirke stigende antibiotikaresistens. Sandsynligheden for at få brug for antibiotika er stærkt reduceret for en patient, der regelmæssigt bruger Lumoral. Dette bremser udviklingen af ​​antibiotikaresistens.

 

En sund mund er grundlaget for et godt liv

En sund mund er grundlaget for et godt liv, og vores mål er, at alle skal nyde det. Det er tid til at optimere mundsundheden.

Derfor er Lumoral udviklet – til alles generelle sundhed.