Hvis du vil forbedre din mundhygiejne og sundhed, så læs videre

Lumoral er brugervenlig avanceret teknologi til at opretholde en sund mundhygiejne og forbedre din generelle sundhed.

Det handler om bakterier og tandplak

Bakterier i tandplak forårsager 95% af orale sygdomme. Orale bakterier, der kommer ind i blodbanen kædes sammen med 200+ sygdomme.

Lumoral er et gennembrud i tandpleje, hvor du kan fjerne 99% af bakterierne i tandplak, uden at ødelægge bakteriefloraen.

Som sammenligning fjerner den bedste elektriske tandbørste maksimalt 65% af tandplak.

Super enkel at bruge

Lumoral består af tre trin, som ikke stiller krav til dine motoriske evner.

Udviklet af finsk hjertekirurg

Se videoen og hør hjertekirurg Tommi Pätilä forklare, hvorfor han udviklede Lumoral og brugte sin viden fra det hjertekirurgiske område til at sammensætte komponenterne i Lumoral.

Medicinsk udstyr til hjemmebrug

Lumoral er klassificeret som medicinsk udstyr og efterlever de skrappe krav myndighederne stiller til sikkerhed, studier og kvalitet. Lumoral er gennemtestet og er baseret på teknologi anvendt til medicinske formål i årtier.

Tag din mundsundhed til næste niveau med Lumoral + den gratis Lumoral-app!

For at få mest muligt ud af Lumoral, skal du bruge den sammen med Lumoral-appen. Med appen kan du oprette en personlig Lumoral-plan og modtage påmindelser, når det er tid til at bruge Lumoral. Du kan også læse interessante fakta om indvirkningen af ​​oral sundhed på dit generelle helbred og nemt bestille Lumoral-produkter direkte til din dør. Tag din mundsundhed til næste niveau - permanent!

Find den i din app store på telefonen.

Vælg den Lumoral pakke, som passer til dine behov

Startpakke til forebyggelse

Lumoral startpakke indeholder 10 Lumorinse tabletter og dækker en periode på 10 uger med 2 Lumoral behandlinger om ugen. Med Lumoral kan du holde dine tænder helt rene og forebygge tandsygdomme.

Behandlingspakke

Lumoral behandlingspakker indeholder det antal Lumorinse tabletter, der skal bruges til et behandlingsforløb ved eksempelvis behandling af parodontose, tandkødsbetændelse, dårlig ånde mfl.

Junior startpakke

Lumoral junior startpakke er udviklet til børn- Lumoral lysskinnen er lidt mindre end voksen udgaven. Bruges eksempelvis ved problemer med huller i tænderne, tandbøjle hvor det er svært at holde helt rent.

Teknologien bag

 • Teknologien bag - intro

  Lumoral benytter sig af lysaktiveret teknologi, der effektivt og præcist eliminerer op mod 99% af bakterierne på tænder og tandkød. Denne teknologi målretter sig mod bakterierne, der skaber tandproblemer som paradentose, gingivitis og karies.

 • Teknologien bag - Lumorinse mundskyl

  Første trin i Lumoral behandlingen er opløsning af Lumorinse tabletten i 30 ml vand. Lumorinse mundskyl skylles rundt mellem tænderne i 1 minut og spyttes ud. Lumorinse indeholder Indocyaningrøn som har været anvendt til injektioner i blodbanen siden midten af 1950erne. Indocyaningrøn sætter sig på plak og bakterier. Når det rammes af en bestemt bølgelængde bliver det antibakterielt og ødelægger bakterierne.

 • Teknologien bag - lysskinnen

  Lumoral lysskinnen er udformet efter en gennemsnitlig tandbue og fåes i 2 størrelser, henholdsvis voksen og junior. Lysskinnen udsender 2 bølgelængder lys. Rødt lys som interagerer med Lumorinse stoffet og gør det antibakterielt, samt stimulerer heling af væv. Blåt lys der trænger ind i bakterier og ødelægger dem indefra. Begge lysbøljelængder er ufarlige for menneske celler og har været anvendt til medicinsk formål i årevis. Det særlige med Lumoral lysskinnen er kombinationen af de 2 lysbølgelængder og er patenteret.

  Lumoral mundskinne med ledlys der udsender 2 lysbølgelængder der interagerer med indocyaningrøn molekylerne i Lumorinse mundskyl.

Se udvalgte opslag fra vores instagram

 • Sund mund er vigtigt for kvinder i alle aldre

  Kvinder oplever ændringer i hormonniveauer gennem livets forskellige faser, som graviditet og overgangsalderen, hvilket kan øge risikoen for orale, tand- og tandkødsproblemer.

  Følg os på instagram

 • Tandkødsbetændelse muliggør bakteriers adgang til blodbanen

  Vidste du, at ubehandlet tandkødsbetændelse (gingivitis) ikke kun påvirker din mund, men også din generelle sundhed? 😧 Tandkødsbetændelse, hvis den ignoreres, kan føre til alvorlige problemer som paradentose, hjertesygdomme, diabeteskomplikationer og endda luftvejsinfektioner!

  Følg os på instagram

 • Undgå huller og dyre tandlægeregninger

  Lumoral behandling forhindrer forekomsten af ​​caries på tre måder.

  🦷 Eliminerer effektivt mutans streptokokbakterier, der forårsager caries.

  🦷 Fjerner mikroskopisk plak.

  🦷 Reducerer hastigheden af ​​nydannelse af plak på overfladen af ​​tænderne

  Lumoral har en stærk antibakteriel virkning mod mutans streptokokker og fjerner selv enkelte bakterier fra tænders overflade samt dem gemt i plak. Dette forenkler fjernelsen af bakterier ved tandbørstning og skylning, selvom plak ofte forbliver i munden, uanset hvor grundigt du børster.

  Følg os på instagram

 • Kom af med dårlig ånde

  🌿🦷 Lumoral kombinerer avanceret lysbølgeteknologi med effektiv mundskyl for at eliminere bakterier, der forårsager dårlig ånde, uden at påvirke mundens naturlige flora. Få frisk ånde og sundere tænder med Lumoral - din nye hemmelighed til en selvsikker mundhygiejne! ✨💧

  Følg os på instagram