Almindelige spørgsmål

Lumoral og Lumorinse

1. Hvor ofte skal jeg bruge Lumoral?

Lumoral-metoden er beregnet til regelmæssig brug i hjemmet, som en del af din mundpleje for en god mundsundhed. Af forebyggende øjemed anbefaler vi, at du laver mindst to behandlinger om ugen. Hvis du har problemer med din mundsundhed, så kontakt din tandlæge for en tilpasset behandlingsplan. Du kan også kontakte os for rådgivning. Metoden er unik og udvikler ikke bakteriel resistens, hvilket betyder, at behandlingen kan fortsætte dagligt for at opnå en god mundsundhed. Bemærk dog, at du skal bruge en Lumorinse-tablet, hver gang du bruger den.

Oprethold en god mundhygiejne ved at børste dine tænder mindst to gange om dagen og også bruge tandtråd.

2. Hvor lang er behandlingen?

Lumoral-behandlingen tager kun 10 minutter. Brug Lumoral-metoden regelmæssigt, 10 minutter ad gangen og mindst 2 gange om ugen. Det er den anbefalede dosis for at forhindre caries og betændelse i tandkødet.

Under behandlingen kan du se tv, læse en bog, eller slappe af på andre måder – behandlingen kræver ikke, at du sidder stille. Hvis du vil bevæge dig rundt, kan du putte batteriet i lommen. Batteriet slukker automatisk, når behandlingen er afsluttet. Husk altid at børste tænder efter behandlingen.

3. Hvad er Lumorinse?

Lumorinse er en let mundskyl med mintsmag. Lumorinse leveres i form af en vandopløselig tablet, der opløses i lidt vand. At skylle munden med Lumorinse er trin et af de tre trin, du skal igennem under behandlingen. Uden Lumorinse mundskyl har Lumoral-metoden ingen effekt.

Det lysaktiverede farvestof i Lumorinse klæber til overfladen af ​​plak, der omgiver tænder og tandkød. Den antibakterielle effekt opstår, når lyset fra mundstykket når de sygdomsfremkaldende bakterier, der findes i plak.

Det anvendte farvestof kaldes indocyaningrøn og er et harmløst molekyle, der ikke optages i fordøjelseskanalen. Inden for medicin bruges indocyaningrønt intravenøst ​​blandt andet i medicinsk diagnostik og til vurdering af leverfunktion. Lumorinse skal ikke sluges, men skylles rundt om munden i et minut og derefter spyttes ud. Den grønne farve vil så klæbe til overfladen af ​​pladen og dermed muliggøre en vellykket behandling. En vellykket behandling kræver altid brug af Lumorinse.

Startpakken indeholder 10 stk. tabletter. Derudover kan tabletterne bestilles separat i pakker med 10 stk. eller i en større pakke med 3 x 10 stk. tabletter.

4. Hvordan anvendes Lumorinse?

Tilsæt Lumorinse-tabletten til 30 ml vand og lad den opløses. Skyl mundskyllevandet rundt i munden i et minut og spyt det ud. Skyl ikke efter med vand før, før du placerer mundskinnen i munden: farvestoffet i mundskyllemidlet klæber til plakkens overflade og muliggør derved en vellykket behandling.

Plakmisfarvningen er ikke synlig for det blotte øje.

Det aktive stof i Lumorinse, indocyaningrøn, er vandopløseligt. Det pletter ikke tænderne og skylles ud af munden under børstning. Hvis du bemærker, at den grønne farve har sat sig fast på tandkødskanten eller på overfladen af ​​tungen, kan du børste tænder igen eller rense tungen med for eksempel en tungeskraber.

5. Hvordan renser jeg mundstykket?

Mundstykket (lysskinnen) kan rengøres med flydende rengøringsmiddel under rindende vand. Tør mundstykket let af med køkkenrulle eller lad det tørre på et håndklæde. Kontakten må ikke blive våd (vandsprøjt forstyrrer ikke), men selve mundstykket kan lægges i blød.

Vi anbefaler at rense mundbeskytteren efter hver behandling.

6. Skal batteriet oplades før første brug?

Startpakkens batteri har strøm til flere behandlinger. Afhængigt af brugshyppigheden har et fuldt opladet batteri en batterilevetid på 10-15 behandlinger. Batteriet kan oplades med det ladekabel, der hører til startsættet. Tilslut kablet til din mobiltelefons oplader.

7. Munden starter ikke, og lampen på batteriet blinker. Hvad skal jeg gøre?

Lumoral-mundstykket genstartes bedst sådan

- du forbinder mundstykkets kabel til batteriet lige før brug og

- aktiverer mundstykkets lys, når du har lagt det i munden ved at trykke på den runde knap.

Hvis du har problemer med at starte mundstykket, skal du tilslutte mundstykket til batteriet igen og sørge for, at kablet er korrekt tilsluttet. Undgå at røre ved kontakten på batteriet; dens funktion er at kontrollere batteriets ladeniveau.

Bestilling og levering

1. Bestilling og levering af produkter

Lumoral og Lumorinse kan bestilles i vores onlinebutik.

Din ordre behandles og afsendes inden for to hverdage efter modtagelse af den. Levering varetages af GLS.

Under kampagner (for eksempel Black Friday) kan leveringstiderne være lidt længere end normalt.

Tilgængelighed

1. Hvor kan jeg købe Lumoral og Lumorinse?

Alle vores produkter kan bestilles kan bestilles i vores onlinebutik.

Du kan også købe Lumoral på nogle tandlægeklinikker. Kontakt os for mere information om hvilke på lumoral@puredent.dk.

Egnethed

1. Mundstykket passer ikke til mig. Hvad skal jeg gøre?

Mundskinnen er designet til at passe til de fleste voksne såvel som unge. Lysstrømmen er tilstrækkelig, selvom den ikke passer perfekt. Placer forsigtigt mundstykket i munden og pas på ikke at bide i mundstykket.

Føler du, at mundstykket slet ikke passer til dig, tilbyder vi 30 dages returret. Hvis du bemærker, at din mundstykke ikke fungerer, som den skal, så kontakt os på e-mail lumoral@puredent.dk.

2. Er Lumoral-behandlingen egnet til børn?

Lumoral behandling er velegnet til både voksne og børn. Mundskinnen til børn er mindre og hedder junior.

Børn og unge under 18 år bør bruge Lumoral-metoden under opsyn af en voksen.

3. Jeg er gravid. Kan jeg bruge Lumoral-metoden?

Lumoral-metoden er sikker at bruge selv under graviditet. Hormonelle ændringer i kroppen påvirker oral sundhed. Risikoen for caries og tandkødsbetændelse øges. Derfor er det især vigtigt at være omhyggelig med din mundhygiejne under graviditeten. Dårlig mundsundhed under graviditet kan forårsage betydelig skade på fosteret. Derfor anbefales Lumoral-metoden også til gravide.

Læs vores artikel her om god mundsundhed og kvinders velvære

4. Jeg har bøjler / igangværende tandregulering. Kan jeg bruge Lumoral-metoden?

Lumoral-metoden er ideel til patienter, der gennemgår ortodontisk behandling. Faste bøjler komplicerer rengøringen af ​​tænder og tandkød. Plak dannes let omkring bøjlerne og det er svært at nå med tandbørste og tandtråd, hvilket øger risikoen for caries og tandkødsbetændelse.

Ved hjælp af Lumoral metoden kan du effektivt fjerne de skadelige bakterier, der forårsager og er til stede i plak, plak gemmer sig ofte omkring bøjle og brackets. Vær forsigtig, når du børster plak væk.

5. Jeg har diabetes. Kan jeg bruge Lumoral-metoden?

Lumoral-metoden er et effektivt supplement til omhyggelig tandhygiejne for diabetikere. Diabetikere har en relativt høj risiko for at udvikle tandkødssygdomme. Mens diabetes øger risikoen for tandkødssygdomme, kan langvarig tandkødsbetændelse forringe blodsukkerreguleringen. Det er derfor af stor betydning for en diabetespatient at passe på sin mundsundhed.

Lumoral målretter sin antibakterielle virkning kun på sygdomsfremkaldende bakterier i plak. Den antibakterielle effekt af behandlingen er på hele 99,99%, dvs. markant bedre sammenlignet med mundskyl indeholdende klorhexidin. Derudover dannes der ingen bakteriel resistens, hvilket betyder, at metoden er velegnet til kontinuerlig brug.

Sikkerhed

1. Er Lumoral-metoden sikker at bruge?

Lumoral er en revolutionerende ny medicinsk teknologisk innovation, der hjælper dig med at forbedre og behandle din mundsundhed derhjemme. Metoden bidrager til en effektiv rensning af tænder og mund. Teknologien er baseret på en velkendt teknik, der anvendes i både tandpleje og medicin. Med Lumoral kan du nu få metoden med hjem.

Lumoral er en dobbeltvirkende metode og dermed mere effektiv end andre metoder. Metoden retter sin antibakterielle virkning mod bakterierne i plak og forstyrrer dermed ikke den bakterielle balance i munden.

Lumoral-metoden er et supplement til omhyggelig mundhygiejne. Børst dine tænder grundigt to gange om dagen og brug tandtråd dagligt.

2. Hvad er Lumoral-metoden baseret på?

Lumoral er en revolutionerende ny medicinsk teknologisk innovation, der hjælper dig med at forbedre og behandle din mundsundhed derhjemme. Metoden bidrager til en effektiv rensning af tænder og mund. Teknologien er baseret på en velkendt teknik, der anvendes i både tandpleje og medicin. Med Lumoral kan du nu få metoden med hjem.

Lumoral er en dobbeltvirkende metode og dermed mere effektiv end andre metoder. Metoden retter sin antibakterielle virkning mod bakterierne i plak og forstyrrer dermed ikke den bakterielle balance i munden.

Lumoral-metoden er et supplement til omhyggelig mundhygiejne. Børst dine tænder grundigt to gange om dagen og brug tandtråd dagligt.

3. Er den varmefølelse, der opstår i forbindelse med behandlingen, normal?

Den varmefornemmelse, der opstår i munden under behandlingen, er en del af dens natur. 85 % af den producerede energi frigives som varme. Graden af ​​produceret varme varierer afhængigt af individet. Forskellene stammer fra individets spytsekretion og mængden af ​​plak på tænderne og i tandkødet. Hvis du har meget plak, mærker du varmen stærkere. Hvis varmen føles ubehagelig, kan du tage skinnen ud et øjeblik eller åbne munden lidt. Oplever du meget spyt kan du spytte ud under vejs. Det er ikke farligt at synke spyttet under behandlingen.

4. Hvad indeholder Lumorinse?

Det aktive stof i Lumorinse er indocyaningrøn. Indocyaningrøn optages ikke i fordøjelseskanalen, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du ved et uheld kommer til at sluge noget af mundskyllet. Men hensigten er først at skylle munden med Lumorinse og derefter spytte den ud.

Ingredienser: mannitol, xylitol, ascorbinsyre, natriumbicarbonat, polyvidon, indocyaningrøn, magnesiumstearat, siliciumdioxid og pebermyntesmag.

5. Lumoral er et CE-mærket medicinsk udstyr. Hvad betyder det?

Lumoral-metoden er resultatet af flere års laboratoriearbejde og klinisk forskning af høj kvalitet. Sammen danner Lumoral (mundskinnen) og Lumorinse (mundskyllevandet) et medicinsk udstyr, der er CE-mærket.

Bogstaverne CE står for Conformité Européenne og angiver, at produktet er i overensstemmelse med gældende EU-lovgivning. CE-mærkningen viser, at produktet opfylder væsentlige sundheds-, miljø- og sikkerhedskrav i de relevante direktiver. Mærkningen fungerer som et pas, der tillader fri bevægelighed på det indre marked.

Lumoral er et CE-mærket medicinsk udstyr, hvilket betyder, at produktet opfylder alle nødvendige krav og har bestået alle relevante inspektioner. Koite Healths medicinteknologiske produkter overvåges af Fimea i Finland.

Mundhygiejne

1. Jeg bruger både tandbørste og tandtråd. Er det ikke nok?

Det er nærmest umuligt at fjerne al plak fra overfladen af ​​tænderne med en tandbørste og tandtråd. Tilbageværende plak i tænder og tandkød giver anledning til irriterende tandkød og forårsager de fleste problemer i tænder og mund. Dette bidrager igen til forekomsten af ​​caries, tandsten og tandkødsbetændelse.

Lumoral fjerner bakterierne i plak og gør det nemmere at børste væk. Behandlingen fjerner 99,99 procent af bakterierne i plak, som du ikke kan nå med tandbørste og tandtråd.

Forskning har vist, at ubehandlede tand- og tandkødssygdomme kan føre til over 200 almindelige sygdomme, herunder hjerte-kar-sygdomme, type 2-diabetes og gigt. Forebyggelse og pleje af problemer, der opstår omkring tænder og mund, er derfor af største betydning for den enkeltes sundhed og livskvalitet.

Lumoral er et effektivt supplement til god tandhygiejne til forebyggelse og behandling af mund- og tandsygdomme.