Rene tænder, sundt tandkød og frisk ånde

Optimer din mundsundhed med Lumoral.

Lumoral er en ny medicinsk teknologisk innovation beregnet til effektiv rensning af tænder og mund til hjemmebrug. Metoden retter sin antibakterielle virkning mod bakterierne i plak og forstyrrer dermed ikke den bakterielle balance i munden.

Kom igang

Sådan fungerer det

Skyl, aktiver og børst – opnå mærkbare resultater på kun 10 minutter to gange om ugen

Lumoral-metoden er beregnet til hjemmebrug. Behandlingen foregår i tre enkle trin og tager kun 10 minutter hver gang. Du mærker tydelig forskel på dine tænders renlighed allerede efter den første behandling.

Lumoral består af en mundskinne med integreret lys og et tilhørende batteri. Derudover er der brug for Lumorinse-tabletter. Mundstykket slukker automatisk, når behandlingen er færdig, så du kan slappe af eller lave andre ting under behandlingen.

Af forebyggende øjemed opnås de bedste resultater med to behandlinger om ugen. Hvis du har problemer med din mundsundhed, så kontakt din tandlæge for en tilpasset behandlingsplan.

1. Skyl

Skyl munden med Lumorinse med myntesmag i et minut. Det lysaktiverede farvestof i mundskylningen klæber til overfladen af ​​plak.

2. Aktivér

Læg mundskinnen i munden i 10 minutter. Det integrerede lys aktiverer farvestoffet i mundskylningen, hvilket igangsætter behandlingens antibakterielle virkning. Den varmefornemmelse, der opstår i munden, er en naturlig del af den fotodynamiske proces.

3. Børst

Børst dine tænder med omhu. Mikroskopiske plaques, der har sat sig på tandoverfladen og tandkødet, kan nu nemt børstes væk. Du kan mærke forskel på renlighed allerede efter første behandling.

Lumoral behandling er baseret på den fotodynamiske proces, eller samspillet mellem lys og et lysaktiverende farvestof. Den fotodynamiske proces er en naturlig antibakteriel reaktion, der opstår som følge af, at lys aktiverer et lysaktivt stof, hvilket fører til eliminering af skadelige bakterier.

Læs mere om den fotodynamiske proces og effekten af ​​Lumoral-behandlingen her.

Varför Lumoral?

Forebygger orale sygdomme forårsaget af bakterier

Reducerer dannelsen af ​​tandsten

Lumoral-metoden fjerner mikroskopisk plak og bremser dannelsen af ​​ny plak og tandsten.

Forebygger caries

Lumorinse fjerner skadelige bakterier i munden, som bremser dannelsen af ​​caries eller huller i tænderne.

Forebygger tandkødsbetændelse

Lumoral-metoden fjerner effektivt de bakterier i plak, der forårsager betændelse og i værste fald paradentose.

Behandler irriteret og betændt tandkød

Mundstykkets infrarøde lys aktiverer Lumorinse og stimulerer og styrker vævene i munden, hvilket fremskynder genopretningsprocessen af ​​tandkødet.

Opfrisker din ånde

Lumoral-metoden eliminerer skadelige bakterier i munden med friskere ånde til følge.

Opretholder en sund bakteriel balance i munden

Opretholder en sund bakteriel balance i munden Lumoral-metodens virkning er kun rettet mod skadelige, sygdomsfremkaldende bakterier, som favoriserer den sunde bakterieflora i munden.

Fjerner misfarvning på tænderne

Lumoral metoden fjerner misfarvninger, der har samlet sig på overfladen af ​​tænderne. Dette resulterer i synligt lysere og friskere tænder.

Eliminerer sygdomsfremkaldende bakterier i munden

Lumoral-behandlingens antibakterielle virkning er kun rettet mod bakterierne i pladen. Behandlingen understøtter således mundens naturlige bakterieflora.

Plakdannelse og tandkødsbetændelse kan opstå trods grundig rensning af tænder og mund. Det er umuligt at få adgang til mikroskopisk plak med en tandbørste og tandtråd. Lumoral-behandlingen fjerner 99,99 procent af bakterierne i plak.

Resulterer i rene og glatte tænder på kun 10 minutter

Lumoral behandling foregår i tre enkle trin. Skyl først munden med Lumorinse i et minut. Læg herefter mundskinnen i munden og lad lyset fra mundskinnen aktivere Lumorinses antibakterielle effekt i 10 minutter. Børst til sidst tænder og skyl munden omhyggeligt.

I forebyggende øjemed, for at forhindre sygdomsfremkaldende bakterier i at tage fat, opnås de bedste resultater med to behandlinger om ugen. Forskellen i tændernes renlighed er dog mærkbar efter blot én behandling.

Velegnet til regelmæssig brug

Hvis der er behov for en grundigere rengøring af tænder og tandkød, kan tandlæger anbefale mundskyl indeholdende klorhexidin (CHX). Klorhexidin sælges på apoteker og må kun bruges til midlertidig brug.

Lumorinse bidrager ikke til bakteriel resistens og har en høj antibakteriel effekt. Dette gør Lumorinse væsentligt anderledes end andre mundskyllevand på markedet.

Lumorinse – en sikker og effektiv mundskyl

I modsætning til nutidens behandlinger med mundskyllemidler indeholdende klorhexidin, har Lumorinse flere fordele:

  • velegnet til regelmæssig brug
  • påvirker kun sygdomsfremkaldende bakterier
  • favoriserer den normale bakterieflora i munden
  • forårsager ikke misfarvning
  • forårsager ikke smagsforstyrrelser
  • forårsager ikke halsbrand
  • modvirker mundtørhed
  • tilbyder 100% tilfredshedsgaranti

Udviklet og anbefalet af tandlæger

Lumoral er et CE-mærket medicinsk udstyr udviklet af en gruppe forskere, læger og tandlæger. Metoden er klinisk testet og har opnået fremragende resultater.

Anbefalet af tusindvis af tilfredse brugere

Lumoralmetoden har tusentals nöjda användare. Nedan kan du bekanta dig med deras erfarenheter.

Mundsundhed har en enorm indflydelse på den generelle sundhed

Vidste du, at næsten halvdelen af ​​verdens befolkning lider af en eller anden form for sygdom relateret til oral sundhed? (Kilde: WHO 2016)

De mest almindelige tand- og mundsygdomme – caries, betændelse i tandkødet og paradentose – er ofte helt symptomfri og kan dermed udvikle sig uden synlige tegn. Bakterier i mundhulen spredes let til andre dele af kroppen. Bliver betændelser i munden ikke behandlet, kan de i værste fald føre til hele 200 forskellige almensygdomme - heriblandt hjerte-kar-sygdomme, diabetes og gigt. Den bedste måde at undgå sygdomme i tænder og mund på er gennem effektiv egenpleje.

Læs mere

Arbejder du i tandplejen?

Optimer dine patienters tandsundhed med den nye antibakterielle Lumoral-metode. aPDT er effektivt på biofilm og fjerner sygdomsfremkaldende bakterier i munden.

Vi arrangerer løbende informationsmøder for tandlæger, tandplejere og tandplejere. Vil du vide mere?

Book et informationsmøde