"Den største opfindelse inden for tandplejen siden tandbørsten."

"Den største opfindelse inden for tandplejen siden tandbørsten."

Kom med ind bag kulisserne af den mest revolutionerende opfindelse indenfor tandplejen siden tandbørsten! Dr. Tommi Pätilä præsenterer Lumoral fra Koite Health: Teknologien, der eliminerer 99,99% af orale bakterier. En videnskabelig gennembrud der genopfinder, hvordan vi plejer vores tænder. Læs mere herunder.

Omfattende forskning viser, at tand- og mundbakterier er forbundet med hjertesygdomme. Orale sygdomme er også forbundet med bl.a. lungesygdomme, diabetes og problemer med stofskifte hos raske mennesker.

Tommi Pätilä (billedet), forsker og hjertekirurg på Helsinki universitetshospital, opdagede lige netop dette i sit arbejde for omkring 10 år siden og besluttede efterfølgende, at han aldrig mere ville se plak i forbindelse med hjertetest.

Denne indsigt var udgangspunktet for den finske virksomhed Koite Healths rejse for at udvikle en innovation inden for oral sundhed. Koite Health er en finsk virksomhed inden for sundhedsteknologi som har skabt Lumoral, som med dens lysteknologi målrettet eliminerer de skadelige bakterier fra tænderne. Intet andet apparat, mundskyl, tandpasta eller tandbørste kan gøre dette.

Bakterierne i mikroskopisk plak forbliver altid på tænderne, selv efter tandbørstning. For eksempel fjernede selv de bedste elektriske tandbørster på markedet kun 64% af plak. Med Lumoral kan 99,99% af plakbakterierne fjernes fra tandoverfladen. Denne innovation kan være "den største inden for tandplejen siden opfindelsen af ​​tandbørsten, som en finsk tandlæge sagde om Lumoral. 

Foto. Når man ser nærmere med infrarødt lys, er det tydeligt, at der stadig er meget plak tilbage på tænderne.

Næsten alle oplever at have huller i tænderne på et tidspunkt i deres liv, og omkring 70 procent af alle mennesker har forskellige grader af tandkødsbetændelse. Derudover lider mere end halvdelen af ​​finner over 30 år af paradentose, en sygdom, der rammer tænderne. Bakterier fra tandplak forårsager omkring 95% af alle sygdomme i munden, og Lumoral er det eneste apparat, der, når det bruges regelmæssigt, kan fjerne plak og forhindre ny plak i at dannes.

Orale problemer er ofte asymptomatiske og kan gå ubemærket hen. Kroniske infektioner i munden, som ikke opdages, kan bidrage til udvikling af alvorlige sygdomme som hjertekarsygdomme, diabetes og lungekræft og øge risikoen for en for tidlig fødsel hos gravide kvinder.

Lumoral er en antibakteriel behandling, der bruges som et tillæg til den daglige tandbørstning. Plak, som består af levende bakterieceller, er normalt klistret og vanskeligt at fjerne helt fra tandoverfladen med blot en tandbørste. Men efter brug af Lumoral bliver plakstrukturen nemmere at børste væk. Forskellen er allerede mærkbar efter første brug og tænderne føles glatte og virkelig rene.

Lumoral er velegnet til alle, men er især vigtigt for dem med caries eller tandkødsbetændelse. Lumoral er videnskabeligt udviklet, og dets antibakterielle virkning er veldokumenteret. Lumoral er et klasse II og CE godkendt medicinsk udstyr, der allerede har solgt over 8.000 eksemplarer i Finland.

Kilder

Aggarwal N, Gupta S, Grover R, Sadana G, Bansal K. Plaquefjernelseseffektivitet af forskellige tandbørster: En sammenlignende undersøgelse. Int J Clin Pediatr Dent. 2019 sep-okt;12(5):385-390. doi: 10.5005/jp-journals-10005-1669. PMID: 32440042; PMCID: PMC7229370. 

Nikinmaa S, Alapulli H, Auvinen P, et al. Dual-light fotodynamisk terapi administreret dagligt giver en vedvarende antibakteriel effekt på biofilm og forhindrer Streptococcus mutans tilpasning. PLOS ET. 2020:2020.01.09.899963. DOI: 10.1371/journal.pone.0232775 

Nikinmaa S, Moilanen N, Sorsa T, Rantala J, Alapulli H, Kotiranta A, Auvinen P, Kankuri E, Meurman JH, Pätilä T. Indocyanine Green-Assisted and LED-Light-Activated Fotodynamisk terapi reducerer tandplak. Dent J (Basel). 3. maj 2021;9(5):52. doi: 10.3390/dj9050052. PMID: 34063662; PMCID: PMC8147628

Hos Lumoral har vi 30 dages returret Hos Lumoral har vi 30 dages returret