En sund mund er en forudsætning for et smukt og rent hvidt smil

En sund mund er en forudsætning for et smukt og rent hvidt smil

Hannele Nyfors, tandplejer og tandplejer fra Espoo, Finland, har arbejdet i årtier i både den offentlige og private sektor og samlet ny viden om tandpleje og mundsundhed. Nu selvstændig, understreger hun vigtigheden af ​​forebyggende mundpleje for det generelle velbefindende.

- I forhold til forebyggende pleje understreger jeg vigtigheden af ​​rutiner som to gange daglig børstning, daglig rengøring af mellemrummene mellem tænderne og regelmæssige tandrensninger udført af en mundplejer. Ved at inddrage Lumoral-behandlingen tager vi oral egenomsorg til et nyt niveau, siger Nyfors.

Et smukt smil er vigtigt for selvværd og velvære

Ifølge Nyfors stiger behovet for æstetisk tandpleje i Finland, især i sommersæsonen. Antallet af kunder, der søger blegning behandlinger, fordobles i håbet om et lysere smil. Det er ifølge Nyfors kun positivt. At stræbe efter et smukt og sundt smil er ikke overfladisk, men et tegn på, at du holder af dig selv. Dette er også synligt udadtil og i ens psykiske velbefindende.

- De færreste stræber efter et strålende hvidt "Hollywood" tandsæt. Snarere en ren og sund mund, som du ikke behøver at skamme dig over.

- Det er nemmere for folk at smile og føle sig tilfredse med sig selv, når tænderne er rene, og tandkødet er sundt. Når vores tænder er rene og hvide, føler vi os sunde og glade med vores smil. Det har direkte indflydelse på vores selvværd, understreger Nyfors.

Ifølge Nyfors kan æstetiske tandbehandlinger også have en positiv indvirkning på mundsundheden, da de inspirerer folk til at passe bedre på deres tænder og mundsundhed.

- Når tænderne er helt hvide, begynder vi ofte at sætte mere pris på vores tænder og tænker over, hvordan vi kan beholde den smukke hvide farve så længe som muligt. Det er her, egenomsorg kommer i spil – børste tænder og bruge Lumoral. En af mine klienter holdt op med at ryge efter 25 år, da jeg gav hende en intensiv blegebehandling. Dette har, hvis noget, en direkte indvirkning på det generelle helbred.

Nyfors minder os om, at et smukt og sundt smil også er et af målene med Lumoral-behandlingen. Som mundplejer anbefaler hun den antibakterielle Lumoral-behandling til sine klienter for at forbedre deres mundhygiejne rutiner.

Regelmæssig brug af Lumoral reducerer dannelsen af ​​tandsten betydeligt. Efter en professionel tandrensning eller tandblegning hjælper en antibakteriel PDT-behandling derhjemme med Lumoral med at holde urenheder i munden som plak, misfarvning og tandsten væk i længere tid.

- Med Lumoral kan vi derfor bevare et smukt og sundt smil i længere tid, siger Nyfors.

En sund mund allerede før blegning

Nyfors minder os om, at mundsundhed er en betingelse for blegning behandlinger. Inden behandlingen påbegyndes, har hun en konsultation med sin klient, hvor hun gennemgår klientens egenomsorg svaner og aktuelle mundsygdomme.

- Kunderne forstår og værdsætter også, at vi tager os af dem. I nogle situationer skifter vi fra blegning i farten til tandrensning. Samtidig bestiller vi en ny tid til tandblegning, siger Nyfors.

- Jeg understreger altid over for kunderne, hvor smukt deres smil ser ud, når munden er sund og tændernes overflader skinnende rene. Kunderne er som regel tilfredse, selvom behandlingsplanen kan ændres lidt. Vi planlægger også sammen med kunden et personligt behandlingsinterval for tandsten fjernelse. Ved samme besøg kortlægger vi også kundens rutiner for egen pleje af munden.

Regelmæssig og anti-inflammatorisk Lumoral behandling tager selv pleje af munden til et nyt niveau

Hver anden finne har en vis grad af betændelse i munden. Dette fortæller os, at det nuværende niveau af oral sundhedspleje i Finland er utilstrækkeligt.

- Vi ønsker at gøre vores kunder opmærksomme på Lumoral ved at forklare fordelene ved Lumoral for oral sundhed under behandlingen. Fordelene for brugeren er forbløffende: Efter grundig børstning forbliver plak i munden. Dette irriterer tandkødet. Ved at bruge Lumoral kan vi også fjerne de bakterier, der forårsager betændelse, og som vi ikke kan nå med tandbørste og rengøring mellem tænderne.

Nyfors bruger også Lumoral jævnligt med sine børn. Hun siger, at brugen af ​​Lumoral får hendes tænder til at føles særligt rene, som om hun fik fjernet tandsten. Tandkødet forbliver også sundt, og tænderne forbliver rene og friske.

- Dit smil vil blive ved med at se godt ud, når du tilføjer regelmæssig og anti-inflammatorisk Lumoral-behandling til din mundpleje rutine. Som professionelle tandplejere skaber vi smukke smil og tilfredse kunder! 

 

Hannele Nyfors, tandplejer og tandplejer fra Espoo, Finland.

Hos Lumoral har vi 30 dages returret Hos Lumoral har vi 30 dages returret